Τηλ.::
Foshan Shunde Ruibei Refrigeration Equipment Co., Ltd.
Foshan Shunde Ruibei Refrigeration Equipment Co., Ltd.

Ο στόχος μας σε RUIBEI πρόκειται να αναγνωριστεί ως ΚΑΛΎΤΕΡΟΙ ΕΠΙΛΟΓΉ και ΣΥΝΈΤΑΙΡΟΣ.

Αρχική Σελίδα Νέα

Οικονομική προώθηση προθηκών επίδειξης Gelato

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Foshan Shunde Ruibei Refrigeration Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Foshan Shunde Ruibei Refrigeration Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
τρομερό προϊόν και μεγάλος πωλητής! ιδιαίτερα συστημένος.

—— Dagnetu Abicho

Πολύ υψηλή γρήγορη υπηρεσία πωλητών και καλή ποιότητα hings

—— Muhammad Shahid

Λάβαμε αυτήν την μονάδα λίγες εβδομάδες πριν και το πρώτο πράγμα που εξεχώρισε σε με ήταν πόσο καλά συσκευάστηκε. Η μονάδα ήρθε σε μια παλέτα και κάθε εξωτερικό μέρος της μονάδας τυλίχτηκε στον αφρό. Το ψυγείο λειτουργεί τέλειο για τη λιανική θέση μας όπου πωλούμε τις σόδες, τα νερά, και τα ενεργειακά ποτά από το.

—— Alex Luo

ΜΕΓΑΛΟ δοχείο ψύξης ποτών! Η ναυτιλία ήταν ΕΞΟΧΗ γρήγορα!!

—— keyur Patel

Είναι σε λειτουργία στην υπεραγορά μας και λειτουργεί το πρόστιμο.

—— Macky Backy

Καλή υπηρεσία Saleman, και συμπαθητικά προϊόντα. θα κάνουμε πολλές επιχειρήσεις. Ιδιαίτερα σύστησε αυτόν τον προμηθευτή!!! τύποι ευχαριστιών.

—— Safeer Mohamed

Η γρήγορη παράδοση, και η συσκευασία είναι πολύ ισχυρές!

—— Marces Hou

συμπαθητική επιχείρηση!!! πιστεύουμε ότι θα κάνουμε επιχειρήσεις πάλι. Ευχαριστεί όλων.

—— Saeed Αμπντουλάχ

Δοχείο ψύξης ποτών της Νίκαιας. Η μονάδα είναι ουσιαστικά αθόρυβη!

—— Jafar Khan

επιχείρηση Νέα
Οικονομική προώθηση προθηκών επίδειξης Gelato
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οικονομική προώθηση προθηκών επίδειξης Gelato

Αυτό είναι καυτός-πωλώντας γραφείο παγωτού ανοξείδωτου με το 4/5/6/7 πιάτων είναι διαθέσιμο. Το μήκος 900mm, 1000mm, 1200mm, 1500mm γραφείων, αλλά το πλάτος 700mm εκτός από το διάστημα καταστημάτων για τους πελάτες, αυτό είναι πολύ κατάλληλα για τα μικρά καταστήματα επιδορπίων.

Το μόνο selectio σώζει το κόστος εργασίας. Ολόκληρη η μονάδα μειώνει τη σύνδεση εγκαταστάσεων και εξασφαλίζει την ποιότητα. Χρησιμοποιεί το χαμηλού θορύβου uit στον κατασκευαστή, και επίσης ένα ήρεμο περιβάλλον αγορών για τους φιλοξενουμένους.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οικονομική προώθηση προθηκών επίδειξης Gelato  0

Πρόγραμμα προθηκών παγωτού για το πέντε αστέρων ξενοδοχείο

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οικονομική προώθηση προθηκών επίδειξης Gelato  1

 

Ανάλυση επτά σημείων κλειδί κατά την αγορά του γραφείου παγωτού
Με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, τα καταστήματα παγωτού έχουν εμφανιστεί βαθμιαία σε όλες τις γωνίες της πόλης. Για τους ιδιοκτήτες μαγαζιό, που αγοράζει υψηλής ποιότητας το παγωτό τα γραφεία είναι η προϋπόθεση για τη συσσώρευση του πρώτου δοχείου του χρυσού. Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή των γραφείων παγωτού, πρόκειται εδώ να σας εισαγάγουμε στην ανάλυση των επτά σημείων κλειδί της αγοράς των γραφείων παγωτού.

 

1. Κανονική λειτουργία. Ένα καλό γραφείο επίδειξης, όταν ανοίγεται η δύναμη, το γραφείο επίδειξης μπορεί να αρχίσει και να εισαγάγει τη λειτουργία όταν η δύναμη κόβεται, το γραφείο επίδειξης διακόπτει κανονικά όταν ξαναξεκινιέται, ο συμπιεστής μπορεί να αρχίσει μέσα στο λεπτό και το τρέξιμο κανονικά, το οποίο σημαίνει το συμπιεστή που η εκτέλεση ξεκινήματος είναι καλή. Όταν η δύναμη ανοίγεται, οι ενάρξεις συμπιεστών αμέσως, και στάσεις από μόνο του μετά από μερικά δευτερόλεπτα μετά από να αρχίσει. Αυτό δείχνει ότι ο συμπιεστής δεν έχει μπεί στο κανονικό λειτουργούν κράτος και ο συμπιεστής έχει μια κακή αρχική απόδοση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οικονομική προώθηση προθηκών επίδειξης Gelato  2

2. Κλείστε εντελώς. Επειδή η μαγνητική λουρίδα πορτών της πόρτας κιβωτίων έχει μια ορισμένη μαγνητική δύναμη, είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί μια ορισμένη δύναμη τραβήγματος για να ανοίξει την πόρτα κατά την άνοιγμα της πόρτας. Όταν την πόρτα κλείνουν, η πόρτα κιβωτίων θα κλείσει αυτόματα λόγω της δύναμης αναρρόφησης της μαγνητικής λουρίδας. Η πόρτα του κιβωτίου είναι κλειστή και δεν πρέπει να υπάρξει κανένα προφανές χάσμα. Παρεμβάλτε ένα κομμάτι χαρτί σε οποιοδήποτε μέρος του χάσματος πορτών. Αφότου κλείνουν την πόρτα, το έγγραφο δεν πρέπει να γλιστρήσει μακριά.

 

3. Όροι φωτισμού. Ανοίξτε την πόρτα ψυγείων, το φως μέσα στο κιβώτιο είναι ανοικτό κλείστε την πόρτα, το φως σβήνει.

 

4. Επίδραση ψύξης. Ο συμπυκνωτής είναι καυτός και ο σωλήνας αναρρόφησης είναι κρύος. Μετά από να τρέξει για 3 λεπτά, ανοίξτε την πόρτα, και πρέπει να υπάρξει ακόμη και λεπτός παγετός στον εξατμιστήρα. Βυθίστε τα δάχτυλά σας στο νερό και αγγίξτε τα περίχωρα της θερμάστρας. Τα δάχτυλα πρέπει να αισθανθούν «κολλώδη».

 

5. Εάν υπάρχει θόρυβος. Δεδομένου ότι ο συμπιεστής τρέχει, το κιβώτιο δύναμης θα δονηθεί ελαφρώς και θα ακούσετε το λειτουργούντα θόρυβο, αλλά ο θόρυβος δεν πρέπει να υπερβεί 45 ντεσιμπέλ, δηλ., σε ένα ήρεμο περιβάλλον, μόνο ένας μικρός βόμβος του συμπιεστή μπορεί να ακουστεί. Κανένας ήχος δεν πρέπει να ακουστεί για περίπου 1 μέτρο. Να μην πρέπει να υπάρξει καμία προφανής δόνηση όταν είναι σχετικά με το γραφείο με το χέρι.

 

6. Ταχύτητα ψύξης. Όταν η περιβαλλοντική θερμοκρασία είναι 32 συν ή μείον 1°C, κλείστε την πόρτα όταν εξισώνεται η θερμοκρασία μέσα και έξω από το κιβώτιο κατά προσέγγιση (κανένα τρόφιμο στο κιβώτιο), και τα τρεξίματα συμπιεστών συνεχώς. Ρυθμίστε τον ελεγκτή θερμοκρασίας στο ψυγείο στη μέγιστη θέση. Ο χρόνος που απαιτείται για τη θερμοκρασία στο ψυγείο για να μειωθεί σε 10°C και τη θερμοκρασία στον ψυκτήρα σε -5°C δεν πρέπει να υπερβεί 2 ώρες. Δηλαδή, το ψυγείο θα σταματήσει αυτόματα ή δεν θα διακόψει μέσα σε 2 ώρες μετά από να αρχίσει, η θερμοκρασία στο ψυγείο δεν πρέπει να είναι υψηλότερη από 10℃, και η θερμοκρασία στον ψυκτήρα πρέπει να είναι -5℃ ή κατωτέρω.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οικονομική προώθηση προθηκών επίδειξης Gelato  3

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οικονομική προώθηση προθηκών επίδειξης Gelato  4

7. Απόδοση ελέγχου θερμοκρασίας. Ρυθμίστε τη θερμοστάτη στη θέση στάσεων, και ο συμπιεστής πρέπει να σταματήσει αμέσως. Η περιβαλλοντική θερμοκρασία είναι μέσα στη σειρά 15-43°C, και ο συμπιεστής πρέπει να είναι σε θέση να αρχίσει και να τρέξει όταν προσαρμόζεται στην αδύναμα κρύα θέση. Τα ψυγεία, ψυκτήρες, φρέσκος-που κρατούν τα ψυγεία, και φρέσκος-που κρατούν τα γραφεία επίδειξης πρέπει να είναι σε θέση να ανοίξουν αυτόματα και να σταματήσουν σε ορισμένα χρονικά διαστήματα μετά από να τρέξουν για μια χρονική περίοδο. Αυτή τη στιγμή, η θερμοκρασία του ψυγείου δεν πρέπει να είναι υψηλότερη από 5℃, και η θερμοκρασία του ψυκτήρα πρέπει να φθάσει στην εκτίμηση αστεριών. Γενικά, ο αριθμός ενάρξεων συμπιεστών δεν πρέπει να υπερβεί 6-9 φορές ανά ώρα.

 

Τα ανωτέρω είναι η βασική κοινή λογική ότι έχουμε συντάξει για την καθεμία για την αγορά των γραφείων παγωτού. Όλοι ξέρουμε ότι ένα γραφείο παγωτού καλής ποιότητας μπορεί να διαρκέσει εφ' όσον δέκα έτη. Εάν αγοράζεται σωστά, μπορεί όχι μόνο να διακοσμήσει το περιβάλλον καταστημάτων, αλλά και να μειώσει την επένδυση επιχειρησιακού εξοπλισμού και να μειώσει τις λειτουργικές δαπάνες. Επομένως, είναι πολύ απαραίτητο να γίνουν κατανοητές οι προφυλάξεις αγορών των γραφείων παγωτού.

Χρόνος μπαρ : 2020-07-20 17:11:47 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Foshan Shunde Ruibei Refrigeration Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Joe Leung

Τηλ.:: +8613302899968

Φαξ: 86-0757-86309836

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Foshan Shunde Ruibei Refrigeration Equipment Co., Ltd.
Κτήριο Γ βιομηχανικών πάρκων Shengda, Νο 2, ο 4ος οδικός Βορράς Xinxi, οδός Lunjiao, περιοχή Shunde, πόλη Foshan, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, Κίνα
Τηλ.::86-0757-86309386
Mobile Site Privacy Policy | Κίνα καλός ποιότητας Εμπορικός ψυκτήρας γυαλιού προμηθευτής. © 2020 - 2022 commercialglassfreezer.com. All Rights Reserved.